Εργαλεία
Καλάθι Αγορών Καλάθι Αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Η Εταιρεία

Welcome Image
JBK Kounelis Power Tools Center

Τεχνογνωσία και εξυπηρέτηση πριν και μετά την πώληση Η εταιρεία «JBK Kounelis Power Tools Center» ιδρύθηκε το 1989 από τον κ. Ιωάννη Κουνέλη, με αντικείμενο την επισκευή, τη συντήρηση και το service των ηλεκτρικών εργαλείων. Η δραστηριοποίηση της εταιρείας κατά τα πρώτα χρόνια στον τομέα της επισκευής και της συντήρησης είχε ως επακόλουθο το εμπόριο, καθώς και τις εισαγωγές εργαλείων. Διαθέτοντας την εμπειρία της επισκευής και συντήρησης, η εταιρεία εισάγει και εμπορεύεται εργαλεία των πιο αξιόπιστων brand, όπως είναι Bosch, Dewalt, Makita, Ridgid,Rems, Eibenstock και πολλά άλλα. Το αποτέλεσμα ήταν η γρήγορη εξέλιξη της εταιρείας στον τομέα των πωλήσεων, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν αυτό που καλύπτει τις απαιτήσεις τους μέσα από μία πλήρη γκάμα εργαλείων κάθε είδους, καθώς και να εξυπηρετηθούν και να ενημερωθούν από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν επίσης τη δυνατότητα να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας (μία από τις πιο μοντέρνες και σύγχρονες ιστοσελίδες όσον αφορά τα εργαλεία), και να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα, για τη διαθεσιμότητα, καθώς και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε εργαλείου, με αναλυτικές περιγραφές καθώς και με επίσημα βίντεο της κάθε αντιπροσωπείας. Επίσης, μέσω της ιστοσελίδας υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας οποιουδήποτε εργαλείου. Ο πελάτης μπορεί χωρίς κόπο και με πλήρη ενημέρωση να παραγγείλει τον κωδικό της αρεσκείας του και να παραλάβει το εργαλείο του άμεσα, είτε βρίσκεται στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Στόχοι και αρχές της «JBK Kounelis Power Tools Center»

Ο στόχος της εταιρείας είναι η καθημερινή ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού της σε νέες τεχνολογίες και μη- χανήματα, με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών στο καλύ- τερο δυνατό επίπεδο εντός και εκτός συνόρων.

Ο πελάτης στο επίκεντρο

Η «JBK Kounelis Power Tools Center» επιδιώκει σε εβδομαδιαία βάση να δημιουργεί καμπάνιες με ανταγωνιστικές προσφορές σε πολλά δημοφιλή brand, καθώς και σε προϊ- όντα με βάση την εποχή. Επίσης, μέσω στατιστικής έρευνας που γίνεται σε καθημερινή βάση από το αρμόδιο προσωπικό, δημιουργεί καμπάνιες με ανταγωνιστικές τιμές σε προϊόντα στα οποία οι πελάτες δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον κάποια συγκεκριμένη περίοδο. Φροντίζει να ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους μέσω διαφημίσεων στα social media, με newsletter και τηλεφωνικά, με σκοπό να είναι καθημερινά διπλά στον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Παράλληλα, η εταιρεία συνεργάζεται με τις πιο αξιόπιστες και έμπειρες μεταφορικές εταιρείες, με αποτέλεσμα τη μεταφορά του προϊόντος με ασφάλεια, καθώς και την άμεση παραλαβή των παραγγελιών από τους πελάτες της. Κι ακόμη υπάρχει εξουσιοδοτημένο τμήμα service και ανταλλακτικών, τόσο για ευρέως γνωστά εργαλεία (όπως είναι τα Bosch, Makita, Dewalt, Einhell) όσο και για πιο εξειδικευμένα εργαλεία (όπως είναι τα Ridgid, Rothenberger,Rems, Eibenstock). Το συγκεκριμένο τμήμα αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα τη συντήρηση και την επισκευή ελαττωματικών εργαλείων, ενώ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες, με σκοπό να τους ενημερώνει για τη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών ή για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η διαδικασία μιας επισκευής.


Η συνεχής εκπαίδευση και η τεχνογνωσία του προσωπικού είναι το βασικό μέλημα της εταιρείας

Επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό

Η «JBK Kounelis Power Tools Center», αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς και την εξέλιξη της τεχνολογίας, απαρτίζεται από στελέχη τα οποία είναι εξειδικευμένα σε εργαλεία όπως είναι δράπανα, τροχοί κ.ά., αλλά και σε βαρέος τύπου μηχανήματα, όπως είναι πρέσες εξαρτημάτων, καροτιέρες και μηχανήματα διάταξης αυλακώσεων. Η συνεχής εκπαίδευση και η τεχνογνωσία του προσωπικού είναι βασικό μέλημα της εταιρείας, καθώς έτσι επιτυγχάνεται σε καθημερινή βάση η άψογη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη ξεχωριστά, στο μέγιστο βαθμό και ανάλογα με τις ανάγκες του. Για το λόγο αυτό υπάρχει συνεχής συμμετοχή του προσωπικού (α- νεξαρτήτως ειδικότητας) σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, όχι μόνο εντός συνόρων αλλά και στο εξωτερικό. Συνεργάτες με την κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία φροντίζουν να ενημερώνουν και να εκπαιδεύουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα το προσωπικό της εταιρείας, τόσο σε νέες τεχνολογίες όσο και σε νέες τεχνικές.

Ισολογισμοί

Ισολογισμός 2019

Kounelis.com.gr Kounelis.com.gr Kounelis.com.gr